ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ

18 квітня 2023 року
17 квітня 2023 р. у Відокремленому структурному підрозділі «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» розпочався ТИЖДЕНЬ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН гостьовою лекцією. Спікером було запрошено к.е.н., асистента кафедри економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України РУБАН Ольгу Олександрівну, тема лекції: «Соціальна відповідальність, як чинник сталого розвитку».
Становлення ринкових відносин здійснює вплив на розвиток і функціонування всіх сфер діяльності, зокрема й на формування національної політики України, спрямованої на побудову соціально орієнтованої ринкової економіки. Формування та вдосконалення соціальної політики держави пов'язано перш за все з розвитком сфер діяльності, функціонування яких направлено на задоволення потреб населення, підвищення рівня та якості його обслуговування.
Соціальна відповідальність наразі стає провідним інструментом регулярного та всебічного оцінювання якості соціально-економічних відносин як всередині окремого підприємства, так і його зовнішнього оточення, дозволяє зрозуміти очікування всіх зацікавлених сторін, налагодити і підтримувати з ними діалог, сформувати систему партнерських відносин, провести аналіз та моніторинг соціальних ризиків й запропонувати шляхи щодо їхнього усунення чи мінімізації їхнього впливу.
Лектором було підібрано цікавий та пізнавальний науковий матеріал, що дозволив застосовувати прийоми розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу слухачів протягом усього заняття. Окрім того, викладач постійно залучав студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.
 
Людмила АЛЄКСОВА,
голова ЦК економічних дисциплін
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook