Громадське обговорення ОПП Комп'ютерні науки

10 квітня 2023 року
10 квітня 2023 року в онлайн форматі відбулося громадське обговорення освітньо-професійної програми Комп'ютерні науки для вступників 2023-2024 навчального року. В заході взяли участь: ПЕНЦАК Тетяна, член Ради роботодавців коледжу, керівник відділу бізнес-аналізу технологічної компанії «Ajax Systems», Петро ЄМЕЦЬ, викладач ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка», Віктор СИДОРКО, заступник директора з навчальної роботи, Наталія ГРИЦИШИН, завідувачка технічного відділення, члени групи кадрового забезпечення спеціальності: Віктор ДЕРГАЧ, Віктор УРМАНЧЕВ, Ірина СЕМЕНЮТА, Олександр МАГДИБОР, Максим ЛЕВЧЕНКО, викладачі циклової комісії інформаційних технологій та фізико-математичних дисциплін, Артем РИЖЕНКО, інженер автоматизатор по забезпеченню якості продукту в компанії Par Tech - Data Central, Валентин МУСІЄНКО, .NET розробник в компанії EASE, Анжеліка ЛЕГЕНЬКА, в.о. голови студентської ради коледжу, Олександр ШЕВЧЕНКО та Кирил ШЕВЧУК, здобувачі фахової передвищої освіти.
Голова проєктної групи Віктор ДЕРГАЧ ознайомив присутніх зі змістом і особливостями ОПП. Під час роботи було вислухано різноманітні думки та пропозиції щодо представленої освітньо-професійної програми. Було обговорено питання про необхідні знання та навички студентів для успішної кар'єри в галузі, технології та програмні засоби, які мають бути включені в програму, а також про можливість включення спеціалізованих курсів по розробці БД.
На основі результатів громадського обговорення проведено аналіз та враховані думки та пропозиції всіх зацікавлених сторін для подальшого розвитку та покращення ОПП Комп'ютерні науки у нашому коледжі.
Було прийнято рішення подати проєкт освітньо-професійної програми Комп’ютерні науки спеціальності 122 Комп’ютерні науки на розгляд та схвалення педагогічною радою Боярського ФК НУБіП України.
 
Ірина СЕМЕНЮТА, голова циклової
комісії інформаційних технологій та
фізико-математичних дисциплін
 
 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook