Доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Богдан Грушецький долучився до ІІІ етапу циклу круглих столів «Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час»

17 квітня 2023, 10:22

     

Доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБіП України, доцент Богдан Грушецький долучився до ІІІ етапу циклу круглих столів «Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час», організованого Офісом підтримки вченого разом з УкрІНТЕІ. Захід, присвячений напрямку «Міжнародні відносини», об’єднав представників наукової спільноти з Києва, Харкова, Луцька, Одеси, Чернігова й інших міст України, які поділилися власними напрацюваннями та висловили позицію щодо перспектив розвитку української науки.

Богдан Грушецький наголосив на вже наявних здобутках підготовки спеціалістів у НУБіП України і представив бачення майбутнього спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». На його думку, важливою на даному етапі є активізація міжнародних контактів і реалізація спільних проєктів із зарубіжними науковими та навчальними закладами, насамперед з країн Центрально-Східної Європи. Крім того, необхідно налагоджувати тісніші відносини між дослідниками та установами, що відповідають за розвиток науки в Україні.

Результати заходу, зокрема пропозиції учасників, будуть узагальнені та спрямовані до відповідних інституцій з метою їхньої реалізації.

 

 

 

Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook