УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ПРОВОДЯТЬ ЛЕКЦІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 207 «ВОДНІ БІОРЕСУРСИ ТА АКВАКУЛЬТУРА»

14 квітня 2023, 14:30

          На кафедру гідробіології та іхтіології факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України завітала успішна випускниця, кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник Інституту рибного господарства НААН України Оксана Батуревич, де провела цікаву та пізнавальну лекцією для аспірантів, студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр».

Тема лекції була присвячена дослідженням в годівлі риб, а саме, їх мінеральним добавкам природного походження.

Цікавою особливістю цих добавок є доступність у використанні та широке застосування в якості природних сорбційно-мінеральних добавок до кормів у тваринництві та рибництві.

Під час лекції відбувалася дискусія лектора та студентів, було багато питань. Студенти цікавились про те, чи планує Оксана Батуревич займатись цією темою, чи впроваджуються ці дослідження у виробництво України.

         

На завершення лекції успішна випускниця подякувала присутнім за увагу та поділилася теплими студентськими спогадами про рідну альма-матір.

Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко висловив щиру подяку нашій гості та відзначив, що такі зустрічі заохочують аспірантів та студентів до сучасних наукових досліджень.

       

 

Дякуємо ЗСУ, разом до ПЕРЕМОГИ!!!

 

 

 

Старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології

Антон КЛИМКОВЕЦЬКИЙ

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook