Черговий старостат – поточні питання освітнього процесу та студентського життя

14 квітня 2023 року

12 квітня на факультеті ІТ відбувся старостат в очному форматі. Ми всі потребуємо активного спілкування. На порядку денному питання:
  1. Очний формат навчання: переваги та проблемні питання
  2. Обговорення освітніх програм на 2023 н.р.
  3. Правила проживання в гуртожитках НУБІП України
  4. Активізація спортивної та культурно-масової роботи
  5. Актив перших курсів готується до зустрічі з ректором університету
  6. Різне.
Старостат почався з привітання всіх та з обміну думками щодо активізації студентського життя. Адже коридори навчального корпусу перетворилися на гомінкі, а в лабораторіях кипить навчальний процес. Хоч старости і озвучують деякі проблемні моменти очного формату навчання, але більшість, звісно, задоволена, оцінюючи покращення від аудиторних занять. 

В рамках обговорення цього питання Наталія Клименко, заступник декана з навчальної роботи наголосила на термінах екзаменаційної сесії по курсах, на форматі навчальної та виробничої практики. Також з старостами обговорили питання оновлення освітніх програм на 2023 рік. Були озвучені дисципліни, якими студенти дуже задоволені, також обговорили деякі проблематичні питання щодо викладання Англійської мови та Лінійної алгебри і аналітичної геометрії для студентів 1 курсів. Нам є чим гордитися і є на що реагувати задля покращення освітнього процесу та збільшення задоволеності студентів від якості освітнього процесу
Жваве обговорення відбулося з питань поселення та проживання в гуртожитках. Заступник декана з організаційної та виховної роботи Валентина Корольчук відповідала студентам на всі питання, які пов’язані були з цими аспектами.

Інна Костенко, координатор виховної роботи на факультеті обговорила з старостами заходи, які заплановані в рамках спортивної та культмасової роботи. Бажання активностей є, команда є, дякуючи ЗСУ, і більші можливості зараз є. Отож, працюємо на спільний результат, на перемогу, на майбутнє.

 

Наталія Клименко, заступник декан
факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook