БРЕЙН-РИНГ

13 квітня 2023 року
12 квітня 2023 року у ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» відбувся інтелектуальний турнір «Брейн-ринг». У ньому взяли участь одинадцять команд: чотири команди від коледжу: «Синергія», «Victory», «Авангард» та «Brainiacs» та команди Фастівського і Бучанського районів – Боярський академічний ліцей «Лідер», «Інтелект» та «Престиж», Боярська ЗОШ № 1, Білогородський ліцей №1, Святопетрівський академічний ліцей та Мархалівська гімназія.
Відкрив інтелектуальний турнір директор коледжу Сергій КРОПИВКО. Він зазначив, що ця гра не тільки є стимулом для засвоєння нових знань та підвищення власної ерудиції кожного учасника, але й навчає діяти в команді, дослухаючись один до одного. Директор побажав учасникам турніру натхнення, гарного настрою та перемоги.
Це був не просто турнір – це було свято розуму, кмітливості, ерудиції. За право називатися найкмітливішою та найінтелектуальнішою командою гравці змагалися у трьох турах. За результатами запеклої та напруженої боротьби призові місця розподілилися таким чином:
І місце – команда Святопетрівського академічного ліцею
ІІ місце – Білогородського ліцею № 1
ІІІ місце посіла команда «Brainiacs» Боярського ФК НУБіП України.
Дякуємо усім учасникам заходу, а переможцям бажаємо не зупинятися на досягнутому! Нехай участь у цьому конкурсі додасть Вам наснаги, упевненості у своїх силах і підсилить жагу до нових висот, творчих звершень!
 
 
Ілона ПАШЕНЦЕВА,
відповідальний секретар ПК
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook