Факультет інформаційних технологій провів майстер-клас зі створення чат-ботів в рамках проєкту “Школа майбутнього ІТ-шника”

10 квітня 2023, 18:37

7 квітня 2023 року відбулась чергова зустріч з майбутніми вступниками в рамках проєкту “Школа майбутнього ІТ-шника”. Для учасників було проведено майстер-клас у віртуальному форматі, що знову ж таки дозволило залучити до нього більше учасників з різних закладів освіти України, а саме: Первомайський Ліцей «Єрудит», ліцей інформаційних технологій №79, спеціалізована школа №216 з поглибленим вивченням англійської мови (м. Київ), спеціалізована школа №307 з поглибленим вивченням природничих наук (м. Київ), Жашківської громади Черкаської області та м. Рівне (Рівненський фаховий коледж НУБіП України).
Попри війну росії в Україні та високий рівень небезпеки різні установи, заклади освіти продовжують шукати нові шляхи, один зі шляхів - створювати чат боти для налагодження швидкої комунікації та допомоги усім хто потребує. Роман Плетюк, студент спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення” познайомив учасників з основними принципами розробки чат-ботів, а також показав, які можливості вони надають в сучасних умовах.

Під час практикуму з розробки Chatbot в Telegram учасники дізналися про те, як створити чат-боти та як вони можуть допомогти їм у процесі вступу до нашого факультету, як знизити час на обробку заявок та відповідей на запитання, а також які інструменти необхідно використовувати для їх створення. Роман саме зумів поєднати цікаве з корисним для вступників 2023 року.

Актуальність створення такого чат-бота саме сьогодні не викликало питань та сумніву, учасники майстер-класу були задоволені новим досвідом. Кожен з них отримав необхідні знання та навички для створення власних чат-ботів, які допоможуть їм у подальшому як в процесі вступу та навчання, так і в професійній діяльності.

Ми сподіваємось, що такі заходи допоможуть нашим абітурієнтам більш впевнено пройти процес вступу, обрати свій фах і здобути необхідні знання для подальшого розвитку.
 


Анастасія Болбот,
асистент кафедри інформаційних
систем і технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook