Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук запрошує усіх бажаючих взяти участь у майстер-класі на тему «Розбудова миру (peacebuilding): чи є можливості під час війни?»

9 квітня 2023 року

Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук запрошує усіх бажаючих, незалежно від року навчання взяти участь у майстер-класі на тему «Розбудова миру (peacebuilding): чи є можливості під час війни?», який відбудеться 20 квітня 2023 року о 13:00 – 14:00 в очному форматі, аудиторія 79, корпус 1.
Майстер-клас проведе президентка Центру громадських ініціатив «Ідеї змін» Олена Захарова, яка є експерткою у сфері розбудови миру та має досвід роботи у низці діалогових проєктів, спрямованих на вирішення конфліктів. Крім того, лекторка має дипломатичний досвід, зокрема працювала радником Департаменту політики та безпеки МЗС України, а до цього першим секретарем у Посольстві України в Канаді.
Під час майстер-класу ви зможете дізнатися про те, яким чином методи розбудови миру використовувалися в Україні у намаганнях врегулювати конфлікт на Донбасі та здійснити реінтеграцію окремих районів Донецької та Луганської областей у 2014 – 2021 роках, які були при цьому виклики та здобутки української влади та громадянського суспільства.
Крім того, учасники майстер-класу також матимуть змогу дізнатися, як змінилося в Україні сприйняття терміну «розбудова миру» після широкомасштабного вторгнення РФ в Україну та як відновити цілісність країни по завершенню війни.
Майстер-клас дозволить отримати розуміння, що означає поняття «розбудова миру» у контексті російської агресії проти України та як уникнути пасток при підготовці до майбутніх мирних переговорів на міжнародному рівні.

Охочих пройти майстер клас з peacebuilding прохання зареєструватись:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLlTAZQQZj-7OeRyk9-RFmjN39XlWRN_hY6PYOd0A4K2q5pw/viewform

Місце проведення: аудиторія 79, корпус 1.


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook