Технології харчового виробництва

Тел.: (04577) 41-3-91

WWW: http://nfk.in.ua

Завідувач відділення:
Ведмідь Ігор Васильович

Кваліфікаційна категорія “спеціаліст вищої категорії “.

 

Історія відділення
Одним із провідних відділень коледжу є відділення «Технології харчового виробництва», що веде свою історію з 1956 року з Мироцького ветеринарного технікуму.

Основною метою діяльності відділення є підготовка висококваліфікованих, високоосвічених, здатних до швидкого і успішного опанування новими знаннями, уміннями і технологіями фахівців європейського і світового рівня, які відповідають вимогам сучасного ринку праці.

На відділенні ведеться підготовка за ОПС «Фаховий молодший бакалавр» зі спеціальностей:

181 «Харчові технології»

ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за спеціалізацією виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.

ОПП «Зберігання, консервування та переробка молока»

кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за спеціалізацією зберігання, консервування та переробка молока.

204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з виробництва і переробки продукції тваринництва

Практичне навчання
Відділення – флагман коледжу у інноваційних підходах організації практичної підготовки студентів. На базі відділення постійно проводяться міжнародні заходи різного рівня.

Практичну підготовку студенти проходять на сучасних підприємствах галузі задля відповідності фахівця вимогам кон’юнктури ринку й роботодавців. Об’єктами виробничої технологічної, переддипломної практик для студентів є кращі тваринницькі, рибоводні господарства, переробні підприємства Київської, Житомирської, та інших областей, які за об’ємом і змістом робіт задовольняють потреби програми практики.

Як визнання якісної практичної підготовки на відділенні – неодноразове висвітлення роботи колективу в засобах масової інформації: на телеканалах 1+1 у програмі «ТСН Тиждень», Інтер, СТБ, Погляд та ін. У жовтні 2019 року завідувач відділення ТВППТ Вергелес О.П. прийняв участь у ток-шоу про якість життя «Корисна програма» на телеканалі Інтер.

Колектив відділення спільно з ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» доєднався до Всеукраїнської акції «Стоп фальсифікат!». Сюжети про виробництво натурального вершкового масла на базі навчальної лабораторії коледжу «Технологія молока і молочних продуктів» демонструвалися на провідних телеканалах України.

Підготовка фахівців на відділенні орієнтована на підприємства харчової промисловості різної потужності та профільності, крафтового виробництва харчової продукції. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Вказані тенденції розвитку харчової індустрії вимагають підготовки кадрів, здатних розв’язувати типові спеціалізні задачі технічного та технологічного характеру, спрямованих на виробництво якісної та безпечної харчової продукції. Отже, можна бути впевненим, що після завершення навчання, наші випускники неодмінно знайдуть престижну високооплачувану роботу або започаткують власну справу по виробництву крафтової продукції.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook