50 днів до ювілею університету: «бойова готовність!»

6 квітня 2023 року
Прекрасна й велична любов до чесноти.
Бо не можна не поважати того,
в кому вбачаєш оселю чесноти;
адже де любов до чесноти,
там повинна бути гідність
Григорій Сковорода
  26 квітня НУБіП України святкуватиме 125-річчя, яке включене до переліку загальнодержавних урочистих подій 2023 року в Україні Постановою № 1982-ІХ від 17 грудня 2021 року «Про відзначення пам’ятних і ювілейних дат та ювілеїв у 2022-2023 роках». Ректор Станіслав Ніколаєнко ініціював проведення зустрічей із студентською громадою адміністрації університету, директорів ННІ, деканів факультетів, з адміністрацією студентського містечка та ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, наставниками академічних груп.
  5 квітня в головному корпусі університету відбулася чергова Конференція студентів на чолі з Сенатом студентської організації, під час якої ректор Станіслав Ніколаєнко презентував студентству доповідь з історії університету. Напередодні дня відкритих дверей Станіслав Миколайович провів історичний екскурс присутнім.
 
 
 
  Нашому славетному університету беззаперечно є чим пишатися, його окраса й гордість – це наші студенти й випускники, – наголосив ректор. Співробітники та студенти університету перебувають у лавах Збройних сил, територіальній обороні, провадять волонтерську діяльність, уособлюючи гідність, відповідальність і творчість сучасної української людини – громадянина, патріота, національної відповідально-зобов’язальної особистості.
  Під час конференції делегати затвердили склад Студентської виборчої комісії та Контрольно-ревізійної комісії університету. Також всі одноголосно прийняли рішення про вихід ССО НУБіП України з громадської організації Українська Асоціація Студентів.
 
 
  Тим часом зустрічі з нагоди 125-річчя Університету зі студентством продовжуються в атмосфері відкритого діалогу та співтворчості.
  Потішимося ж разом, що нові генерації молодих науковців, отримуючи нагоду крок за кроком засвоювати, переосмислюючи, глибини мудрості, збагачуючись інтелектуально й духовно, віднаходитимуть в ній душевну розраду, удосконалюватимуть науково-дослідницьку культуру та культуру світоглядову. Але – і подякуємо їм за здійснений достойний вибір саможертовного шляху науковця – шляху пошуку істини, як смисложиттєвої чесноти.
 

Слава Україні!

Слава НУБіП України!

Слава Збройним Силам України!

 
Олександра Соколова,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook