«Основи кібербезпеки в сучасному світі» - лекція в рамках проведння факультетської «Онлайн Школи майбутнього ІТ-шника»

3 квітня 2023, 9:57

Активно продовжуються зустрічі «Онлайн Школи майбутнього ІТ-шника». Нагадаємо що в рамках організованої Оленю Глазуновою, деканом факультету інформаційних технологій онлайн школи заплановано щотижневі тематичні зустрічі та практикуми для початківців, що хочуть знайти себе в сфері ІТ, бізнес-аналізу та цифрової економіки. 

Відбулась чергова зустріч-лекція 31 березня 2023 р. Все про спеціальність 125 «Кібербезпека» та  основи безпеки захисту особистої інформації та кібербезпеки в сучасному світі - «Основи кібербезпеки в сучасному світі»   доповів Валерій Лахно, професор кафедри комп'ютерних систем, мереж і кібербезпеки НУБіП України за участю колективу кафедри. Присутніх слухачів було майже 50 осіб, які з цікавістю слухали доповідача.

Під час лекції на учасників онлайн-школи чекала інформація про корисні практичні поради щодо захисту інформації, поняття кібервірусів та кіберзахисту. Також деякі деталі та цікаві кейси в рамках роботи за спеціальністю 125 «Кібербезпека». Повну презентацію можна переглянути за покликанням - «Основи кібербезпеки в сучасному світі».

 


Дмитро Касаткін, завідувач кафедри
комп'ютерних систем, мереж і кібербезпеки

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook