Відкрита лекція на тему: «Санітарно-гігієнічні вимоги до ресторанного устаткування, інвентарю та посуду. Особиста гігієна персоналу
Відкрита лекція на тему: «Санітарно-гігієнічні вимоги до ресторанного устаткування, інвентарю та посуду. Особиста гігієна персоналу
1 квітня 2023 року
05 квітня 2023 року (середа), о 8:30 (1 пара) в онлайн форматі відбудеться відкрите лекційне заняття к.с.-г.н., доцента Пилипчук Оксани Станіславівни.
для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр» (3 курс, 3 група)
з дисципліни «Гігієна і санітарія у закладах ресторанного господарства » за темою: «САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО РЕСТОРАННОГО УСТАТКУВАННЯ, ІНВЕНТАРЮ ТА ПОСУДУ. ОСОБИСТА ГІГІЄНА ПЕРСОНАЛУ»
Посилання на лекцію:
https://zoom.us/j/7048144060?pwd=MWhwWldpNm9wODRFLzFMUy91ZDJ1Zz09