Відбулося засідання кафедри економіки

29 березня 2023 року

28.03.2023р. відбулося онлайн-засідання кафедри економіки. 

На порядку денному розглядалися питання  підготовки до Дня відкритих дверей;  перегляд і редакція тематики магістерських робіт; участь у конкурсі наукових студентських робіт; розроблення методичних вказівок з виробничої практики магістрів; підготовка студентів 4 курсу до ЄВІ та ЄФВВ.
 
 
Розпочала засідання завідувач кафедри економіки  д.е.н., професор Байдала Вікторія Володимирівна з питання про підготовку кафедри до Дня відкритих дверей. Це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти на економічному факультеті НУБіП України.
 
 
 
Обговорюючи питання перегляду і редакції тематики магістерських робіт, підкреслили, що вона  повинна бути актуальною,  відповідати  сучасному стану галузі науки та перспективам її розвитку.
 
 
Було обговорено питання участі у конкурсі наукових студентських робіт, що дозволить підготувати фахівців нової генерації європейського рівня, сформувати у них знання і уміння дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності.
 
 
Пиання розроблення методичних вказівок з виробничої практики магістрів є невід'ємною складовою програми підготовки студентів економічного факультету магістерського рівня. 
 
 
 
Практична підготовка забезпечує закріплення теоретичних знань, а також набуття, вдосконалення і розширення професійних компетентностей, необхідних для успішної роботи за обраною спеціальністю.
 
 
Виробнича практика надає студентові практичний досвід діяльності за фахом, сприяє формуванню професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень та розв'язування задач, пов'язаних із управлінням сучасними організаціями в реальних соціально-економічних умовах їх функціонування.
Важливим було обговорення питання підготовки студентів 4 курсу до ЄВІ та ЄФВВ.
 
 
Засідання кафедри пройшло в дружній обстановці. Всі рішення приймалася одноголосно.
                                                                                                           
   Лариса Коваленко,   секретар кафедри
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook