ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ВСП «МУКАЧІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБіП УКРАЇНИ»

17 березня 2023 року

У п’ятницю, 17.03.2023 року, у Відокремленому структурному підрозділі «Мукачівський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» було організовано й проведено День відкритих дверей в онлайн-форматі.

Директор коледжу Юрій Садварі  привітав учасників заходу, коротко ознайомив з особливостями навчального процесу, закликав майбутніх абітурієнтів прийняти зважене рішення щодо вибору майбутньої професії.

Виступ відповідального секретаря приймальної комісії Іллі-Олександра Застулки «Про правила прийому на навчання до ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» був детальним і вичерпним.

Відеоролик про наш навчальний заклад, створений представниками студентського самоврядування, зацікавив майбутніх абітурієнтів.

У виступі голови Ради студентського самоврядування коледжу Валентини Понзель йшлося про участь студентів у благодійних акціях, конкурсах, онлайн-марафонах, конференціях, вебінарах.

Заступник директора з виховної роботи Вікторія Попович стисло розповіла про особливості виховного процесу в коледжі.

Завідувачка агрономічного відділення Ольга Гудзовата говорила про те, як навчаються й набувають практичних навичок студенти у процесі здобуття освіти. Приєдналися до зустрічі й висловили власну думку студенти цього відділення.

Маріанна Гуленко, завідувачка відділення ветеринарної медицини,  наголосила на тому, як відбувається навчально-виховний процес на відділенні. До зустрічі також приєдналися студенти.

Із роботою відділення правознавства ознайомив завідувач Сергій Соскіда. До зустрічі приєдналися студенти випускних груп.

Завідувачка відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін Наталія Павлишинець розповіла про специфіку навчально-виховного процесу на відділенні.

Варто зауважити, що всі учасники мали змогу поставити запитання в чаті. Загалом захід організовано й проведено на належному рівні.

Дирекція коледжу


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook