Кафедра ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин

Наукові досягнення

  Результати досліджень науково-педагогічних працівників кафедри, дозволили вирішити цілий ряд завдань, як прикладного так і фундаментального характеру. Зокрема, із розробки та впровадження у виробництво ресурсоощадних технологій захисту сільськогосподарських культур від шкідників.

 

Співробітників кафедри за наукові досягнення було відзначено рядом державних нагород. Зокрема, Бабича Олександра Анатолійовича відзначено Премією Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок та Премією Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва.


 

За результатами досліджень співробітниками кафедри за останні роки опубліковано 14 монографій, а загалом понад 700 наукових робіт і рекомендацій з перспективних напрямів у захисті та карантині сільськогосподарських культур від шкідників. Основні з них наведені за цим посиланням, а також у "Переліку публікацій за 2020 рік".

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook