ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ЕКОНОМІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

1 березня 2023 року

28 лютого 2023 року економічний факультет  гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів - школярів 10-11 класів та випускників коледжів. День відкритих дверей — це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти в НУБіП України. І хоча зустріч відбувалась в у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom, цей захід викликав чималий інтерес і зібрав понад 300 учасників з усіх регіонів нашої країни. Викладачі кафедри економіки, учні 37 та 151 шкіл Голосіївського району м. Києва, 314 школи Дарницького району м. Києва,  Мошнівського ліцею Черкаської області та студенти Черкаського політехнічного фахового коледжу також приєдналися до цієї зустрічі. 

З вітальним словом до учасників звернувся декан економічного факультету Анатолій Діброва. 
 
 
Він детально розповів про спеціальності, за якими навчаються студенти на економічному факультеті, показав кафедри, лабораторії та їх матеріально-технічне забезпечення, можливість отримати подвійний диплом університетів-партнерів, про навчанням в групах, де викладання ведеться на англійській мові.  
 
 
Декан провів віртуальну екскурсію по гуртожитку, де проживають наші студенти та познайомив з видатними випускниками факультету.
 
 
 Його розповідь викликала чимало запитань у присутніх щодо умов вступу, вартості навчання та вартості проживання у гуртожитку, можливостей стажування за кордоном.
Після виступу декана, слово надали завідувачам випускових кафедр,  представнику приймальної комісії університету Євгенії Кривов’яз та голові студентської організації.
 
 
На закінчення зустрічі, Анатолій Дмитрович запросив усіх присутніх особисто відвідати 10 навчальний корпус та приєднатися до святкування 125-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України, яке, дякуючи Збройним Силам України, відбудеться  у травні 2023 року.
 
Доцент кафедри економіки
Тетяна Гуцул
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook