Аспіранти та докторанти кафедри глобальної економіки успішно пройшли міжнародне он-лайн стажування у Шведському аграрному університеті

16 лютого 2023, 9:14
НУБіП України

     Кафедра глобальної економіки ставить перед собою завдання постійно вдосконалювати способи та методи всебічного наукового розвитку. І справедливо зазначає завідувач кафедри глобальної економіки д.е.н., проф. Наталія ВДОВЕНКО: «Ми сподіваємося та віримо, що майбутнє вітчизняної науки залежить від того, як ми зможемо виявити науковий потенціал молоді та допомогти йому реалізуватися». Тому на кафедрі постійно співпрацюють науково-педагогічні працівники, наставники академічних груп, керівники студентських наукових гуртків, аспіранти кафедри з адміністрацією університету. І справедливим є твердження, що від нашої спільної титанічної роботи залежить майбутнє науки в Україні.
     Для реалізації зусиль науково-спрямованої молоді необхідно забезпечити розуміння етичних норм, правил та процесу написання наукових статей. Тому з метою формування якісних наукових навичок та умінь, з 26 січня по 2 лютого 2023 року, молоді вчені кафедри глобальної економіки прийняли участь в онлайн-стажуванні з курсу «Як написати та опублікувати наукову статтю в міжнародному журналі» загальною тривалістю 30 годин.
     Курс провела професор Галія Замарацька з Шведського університету сільськогосподарських наук в Уппсалі.

     Участь у курсі «How to write and publish scientific article» була неперевершеним і цінним досвідом для нас. На курсі ми ознайомилися з основними етапами написання наукових статей та зі всіма можливими помилками, які можуть виникнути. Лектор підкреслила, що всі можуть допускати помилки, і не варто боятися критики, головне - практикуватися та постійно вдосконалюватися. Маємо відзначити, що найціннішим досвідом нині є приклад етики та добропорядності у науковій сфері. Впевнені, що отриманий досвід допоможе нам у майбутньому, і висловлюємо подяку організаторам за можливість пройти курс та провести чудовий час у компанії однодумців.
     Всі учасники отримали сертифікати.

    Колектив кафедри глобальної економіки вірить, що їхні зусилля, час та знання, вкладені в молоде покоління, сприятимуть впевненому майбутньому вільної, об’єднаної та незалежної, процвітаючої України.


     Завідувач навчально-наукової лабораторії «AGMEMOD»
Анастасія Григорівна
 


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook