Обрання напрямків досліджень випускних бакалаврських робіт

2 березня 2023 року
Київ

Студенти третього курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» продовжують навчання у другому семестрі 2022-2023 н.р. в онлайн-форматі. Зустріч із куратором Вікторією Міндер відбулась на початку березня на платформі Cisco Webex Meetings. Обговорено можливі напрямки майбутніх наукових дипломних робіт і місця проходження виробничих практик.

Наразі, коли вже пройдено більшу частину навчального шляху, студенти знайомі з усіма викладачами випускової кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, легше здійснити свій вибір щодо теми випускної роботи та її керівника. Є ті, хто визначився ще на другому курсі із об’єктами власних досліджень, є ті, хто обрав саме наукового керівника для подальшої співпраці і залишаються поки й ті, хто вагається у виборі між двома відмінними напрямками роботи. Що лише підтверджує досить широкі можливості сфери діяльності в галузі садово-паркового господарство.


Бажаємо обрати свій шлях, який принесе корисний і цікавий досвід здійснення аналітичного дослідження та реалізації творчих задумів!

Вікторія Міндер,
куратор групи СПГ-2001,
доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook