Обговорення проведених відкритих лекцій на кафедрі статистики та економічного аналізу

9 березня 2023, 12:00

9 березня 2023 року на засіданні кафедри статистики та економічного аналізу було відбулось обговорення проведених відкритих лекцій доцентів кафедри статистики та економічного аналізу Гузя Михайла Михайловича та Макарчук Оксани Григорівни.

 

16 лютого 2023 р. доцент Гузь М.М. провів відкриту лекцію на тему: «Статистичне спостереження» в онлайн-режимі для студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу 3 групи спеціальності «Облік і оподаткування». В обговоренні лекції взяли участь професор Савчук В.К., доценти Чухліб А.В., Симоненко О.І., Воляк Л.Р., Макарчук О.Г. Вони відзначили професіоналізм та широку ерудицію лектора, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу. Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу професор Лазаришина І.Д. підкреслила важливість представленої теми лекції в умовах сьогодення з точки зору збору та обробки статистичної інформації. Відкрита лекція доцента Гузя М.М. отримала схвальні відгуки членів кафедри та була підтримана одноголосно.

Наступна відкрита англомовна лекція з дисципліни «Статистика» (Statistics) на тему: «Статистичне зведення і групування» (Statistical bunching and grouping) для студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу 2 групи спеціальності «Економіка» була проведена 20 лютого 2023 р. доцентом Макарчук О.Г. в онлайн-режимі. Під час обговорення виступили викладачі кафедри, зокрема професор Савчук В.К., доценти Чухліб А.В., Симоненко О.І., Воляк Л.Р., Гузь М.М., які відмітили, що лекція проведена на високому професійному рівні, вмінням поєднати теоретичний матеріал з практичними прикладами. Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу професор Лазаришина І. Д. підкреслила те, що лекція проведена у доступній формі, що підтвердилось позитивними відгуками студентів про дану лекцію. Члени кафедри високо оцінили та одноголосно схвалили проведену лекцію доцентом Макарчук О.Г.

 

 

          Доцент кафедри статистики та економічного аналізу

                                                                                               Леся Воляк  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook