Очна зустріч студентів 1 курсу 2 групи факультету ветеринарної медицини з наставником

13 березня 2023 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

10 березня 2023 року у студентів 2 групи 1 курсу пройшла виховна година з наставником групи, асистентом кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, Іваном Михайловичем Чевердою.

Нині студентство потребує комунікації, а саме живого спілкування та щирої бесіди між собою та викладачами з метою зближення та соціальної адаптації. Студенти та куратор завжди знаходяться на зв’язку у соцмережах, переважно за допомогою повідомлень в Instagram, Telegram та Viber. Навчаючись у першому семестрі дистанційно, студенти вперше вийшли на навчання очно, з великим бажанням та жагою здобути ще більше професійних знань та практичних навичок за обраним фахом. Розмова розпочалась з обговорення навчального процесу та питань загальної дисципліни, якої необхідно дотримуватись на факультеті. Не менш важливими питаннями були моніторинг стану здоров’я студентів та дотримання ними правил особистої гігієни як в гуртожитку, так і в навчальному корпусі. Особлива увага була приділена питанню безпеки під час повітряної тривоги. Наставник розповів студентам останні новини з життя університету, факультету та кафедри. Наголосив на обов’язковому відвідуванні лекційних та практичних занять.
Зустріч першокурсників з наставником академічної групи була здійснена в приємній та позитивній атмосфері, що є дуже важливим для ефективної виховної діяльності, при якій студенти активно долучились до розмови.

Іван Михайлович нагадав, що самоорганізація, самовиховання та самовдосконалення є фундаментом для майбутнього спеціаліста ветеринарної медицини, оскільки від цього залежить майбутнє нашої держави та її економічний потенціал. Студенти рішуче налаштовані на навчання та отримання фахових компетентностей наукового та практичного значення.


СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!


Староста 2 групи 1 курсу Кузько Павло

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook