Запрошуємо взяти участь в олімпіаді за спеціальністю 122 – Комп’ютерні науки

13 березня 2023 року

14 березня 2023 року відбудеться І етап Всеукраїнської студентської олімпіади. Олімпіада за спеціальністю 122 - комп'ютерні науки проходить в межах Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальностями та передбачає два етапи.

На першому етапі відбуваються олімпіадні змагання в розрізі навчального закладу. Переможці цього етапу делегуються на 2-й етап, який відбувається в розрізі навчальних закладів України з кожної зі спеціальностей.

Учасниками першого етапу можуть бути студенти навчального закладу. При цьому не важливо, за якою спеціальністю вони навчаються.

У 2023 році олімпіада проходитиме дистанційно. Кожний учасник отримує завдання, яке включатиме як тести, так і практичну частину (розв'язок певної задачі), з дисциплін, які визначаються МОН України:

• Програмування

• Об'єктно-орієнтоване програмування

• Організація баз даних

• Дискретна математика

• Чисельні методи

• Операційні системи

Час виконання завдань обмежується 1 годиною 30 хвилинами. Переможці визначаються за кількістю отриманих балів. І етап олімпіади за спеціальністю 122 - комп'ютерні науки відбудеться 14 березня 2023 року о 18:30.

Посилання на зустріч: https://meet.google.com/onh-pzpt-vca

Для участі в олімпіаді необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://olympus.nubip.edu.ua/course/view.php?id=20

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook