Викладачі кафедри обліку прийняли активну участь в проведенні Дня відкритих дверей для майбутніх випускників шкіл, гімназій, ліцеїв

1 березня 2023 року

   28 лютого економічний факультет  гостинно запросив учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл та закладів професійної освіти на День відкритих дверей.

      Одним із найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатись тим, що тебе цікавить, приносить радість, ‒ одна з умов відчуття життєвої повноцінності. Прагнення «знайти себе», стати «самим собою», індивідуальністю ‒ неодмінна ознака юності.

Вибір професії ‒ це найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

Саме тому професії бухгалтера та аудитора знаходяться у рейтингах найбільш популярних професій економічного профілю, оскільки їх перевагами є висока заробітна плата, комфортні умови роботи, перспектива працювати на себе, стабільність та кар'єрне зростання.

28 лютого 2023 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України  проведено «День відкритих дверей» для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, фахових коледжів і технікумів України в режимі on-line з використанням платформи Cisco Webex.

За запрошенням кафедри обліку та оподаткування у «Дні відкритих дверей» взяли активну участь  майже 100 випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів та коледжів, з Київської, Чернігівської, Вінницької, Закарпатської, Рівненської та Тернопільської областей.

Випускники Борзнянського аграрного, Вінницького технічного та Калинівського технологічного фахових коледжів, Cосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку,  Бережанського фахового коледжу НУБіП, ВСП «Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого НУБіП України», Ірпінського державного коледжу економіки та права, ВСП «Ірпінського фахового коледжу НУБіП України», ВСП «Рівненського фахового коледжу НУБіП України», ВСП «Мукачівського фахового коледжу НУБіП України», що навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування» ОПП «Облік і аудит») та учні ліцеїв № 2, 6, 7, 8 та академічних ліцеїв «Успіх» та «Престиж» Васильківської міської ради,  Вінницьких ліцеїв №1 та №7, Іванківської ЗОШ, Путрівського  ліцею, Прилуцького ліцею №1, Київських шкіл № 30, 108, 286,  Таращанських академічних ліцеїв «Успіх» та «Ерудит»,  підключались цілими класами та групами.

Економічний факультет презентував декан факультету Анатолій Діброва, який у своїй доповіді коротко розповів про історію та структуру економічного факультету, можливості навчання, дружні зв’язки з іншими вузами, багатьма зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців. Навіть під час воєнного стану економічний факультет НУБіП України продовжує освітній процес, а увесь професорсько-викладацький склад  усіма силами намагається зробити очно-дистанційне навчання доступним та якісним.

Заступник відповідального  секретаря приймальної комісії Євгенія Кривов’яз зупинилася на особливостях вступної кампанії, порядку подання електронних заяв та документів, із можливими варіантами проведення вступних випробувань та запросила на навчання на підготовчих курсах 

Завідувач кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко  у своєму виступі поінформувала всіх учасників заходу  про можливості та перспективи навчання та яскраво  представила в презентації  спеціальність  облік і оподаткування (освітня програма облік і аудит) її переваги та особливості. 

 

В ході дискусії майбутні абітурієнти цікавилися умовами вступу, можливістю навчання за заочною формою, вартістю контракту, умовами проживання в гуртожитку та іншими питаннями.

Бажаємо усім абітурієнтам успішно завершити навчання і вступити на омріяну спеціальність на економічний факультет НУБіП України!

 Ми всі налаштовані на перемогу і дивимось у світле майбутнє.

Разом – ми сильні та переможемо!

Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!

 

Олег Криворот, ст. викладач кафедри

обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook