Викладачі кафедри економіки розпочали очне навчання

7 березня 2023 року
6 березня, за графіком освітнього процесу, економічний факультет, незважаючи на реалії воєнного стану, запросив у очному форматі до аудиторій, студентів денної форми 1-х та 4-х курсів бакалаврату, першого і другого років навчання магістратури.
У такому режимі заплановано навчання до 31 березня, а вже з 3 квітня розпочнуть заняття в аудиторіях студенти 2-х та 3-х курсів бакалаврату.
Першу пару для студентів спеціальності Агрономія з дисципліни «Підприємництво» кандидат економічних наук доцент кафедри економіки Балан Олександр Дмитрович розпочав вчасно, відповідно до розкладу занять.
 
 
Заступник декана, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки Нагорний Віталій Володимирович провів заняття з дисципліни «Лідерство та управління кар’єрою» для студентів 1 курсу спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування.
 
 
 
 
Асистент кафедри економіки Якимовська Анна Вікторівна провела заняття з дисципліни «Економіка підприємства» для студентів 1 курсу спеціальності Маркетинг.
 
 
Слід відзначити відповідальне ставлення здобувачів до занять. Студенти щасливі і дуже задоволені, що повернулись до аудиторій і мають можливість навчатись та здобувати знання в очному форматі.
Студентів проінструктовано щодо правил поведінки під час повітряних тривог, а також дотримання масочного режиму (п.с. для фото студенти попросили дозволу зняти маски).
 
Анна Якимовська

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook