Готовність до навчання у змішаному форматі - головне питання засідання кафедри овочівництва і закритого грунту

3 березня 2023 року

3 березня відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Розпочав засідання завідувач кафедри Іван Федосій, який акцентував увагу, що з 6 березня 2023 року студенти 1, 3, 2 СТ, 3 СТ і 4 курсів бакалаврату та 1 року навчання магістратури продовжать освітніх процес в очному форматі (4 тижні), а для студентів 2 курсу та 1 СТ, продовжиться навчання у дистанційному форматі. Для успішного та організованого початку очних занять для вищезазначених студентів передувала значна робота усіх підрозділів з підготовки матеріально-технічного забезпечення аудиторій та лабораторій кафедри та факультету, а також навчально-методичного забезпечення викладання усіх навчальних дисциплін.

Секретар кафедри Ірина Бобось зазначила, що навчальна практика в 2 семестрі буде проходити в очному форматі і потрібно бути готовим до прповедення вже через декілька тижнів. Результати практичних занять після їхнього проведення повинні бути висвітлені на офіційних веб-сторінках кафедри і факультету. Також Ірина Макарівна довела до відома присутніх інформацію щодо проведенням предметних олімпіад на кафедрі.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу доцент Олександр Цизь доповів про  залучення майбутніх абітурієнтів до участі в предметній олімпіаді, реєстрації на підготовчі курси і наголосив, що для налагодження пошуку найкращих талановитих школярів необхідно проводити зустрічі у школах.

Учасникам засідання одержали додатковий інстурктаж щодо дотримання алгоритму дій під час повітряної тривоги, правил поведінки в умовах воєнного стану та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності кафедри

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook