Кафедра генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського успішно пройшла перевірку на готовність до переходу на очне навчання

1 березня 2023 року

   Згідно з наказом ректора № 897 від 22.11.2022 р. «Про затвердження графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року» очне навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України для студентів 1, 4 курсів бакалаврату та першого року магістратури розпочнеться з 6 березня.

   Навчальні лабораторії кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського успішно пройшли перевірку на готовність до проведення в них занять в очному форматі. Перевірка проводилася згідно з розпорядженням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука комісією у складі проректора, представників навчального відділу Тетяни Власенко та Оксани Зазимко, декана факультету Оксани Тонхи, заступників декана Володимира Завгороднього та Віталія Коваленка.

   Навчальні лабораторії кафедри облаштовані демонстраційними матеріалами, навчально методичними матеріалами, необхідними обладнанням та реактивами для проведення практичних занять, постійними та змінними навчально-інформаційними стендами.

   Готовність навчальних лабораторій кафедри до проведення в них очних занять продемонстрували Олександр Макарчук, завідувач кафедри, та Аревік Асланян, завідувач лабораторією. 

 

      Колектив кафедри з нетерпінням чекає на зустріч по цей бік екранів.

Бажаємо успіхів та миру!
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook