Відбулась атестація аспірантів юридичного факультету

17 лютого 2023, 9:17
     Відповідно до наказу Ректора щодо проведення атестації аспірантів та здобувачів всіх років навчання № 38 від 23.01.2023 року на юридичному факультеті була сформована комісія для заслуховування звітів аспірантів всіх років навчання про виконання навчальної та наукової складової підготовки та стан дисертаційного дослідження.
  До складу комісії увійшли авторитетні вчені, доктори юридичних наук, професори Яра Олена Сергіївна, декан юридичного факультету, голова комісії, Ладиченко Віктор Валерійович, гарант освітньо-наукової програми, Єрмоленко Володимир Михайлович, завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені В.З. Янчука, Піддубний Олексій Юрійович, завідувач кафедри цивільного та господарського права, Дейнега Марина Андріївна, професор кафедри цивільного та господарського права, секретар комісії.
     Засідання комісії відбулось 17 лютого 2023 року о 10-00 за участі наукових керівників та аспірантів. Було заслуховано всі 56 аспірантів різних років навчання та їх наукові керівники. Аспіранти представили стан виконання освітньої та науковї складової освітньо-наукової програми «Право». Особливу вагу було приділено публікаційній активності аспірантів, Олена Сергіївна наголосила на персональній відповідальності наукових керівників та аспірантів за подання матеріалів до наукового журналу юридичного факультету «Право Людина Довкілля».
   Комісія уважно розглянула звіти аспірантів, до окремих здобувачів були висловлені пропозиції щодо посилення публікаційної активності.
    Учасники атестації були поінформовані про засідання комісії з проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження аспірантів першого року навчання, яке відбулось 10 лютого 2023 року та висловлене загальне зауваження комісії щодо врахування наукового доробку представників юридичної науки факультету при написанні дисертаційних досліджень.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook