На ректораті акцентовано увагу на посиленні безпеки та дотриманні правил внутрішнього розпорядку у святковий період

30 грудня 2014 року

 30 грудня відбулося засідання ректорату. Напередодні Нового року члени ректорату обговорили необхідність дотримання правил внутрішнього розпорядку, заходів пожежної безпеки, безперебійної роботи електро- і водопровідної систем та інженерних комунікацій університету під час святкових і вихідних днів.  Тож перший проректор Ігор Ібатуллін ще раз проінформував присутніх про накази і розпорядження ректора Станіслава Ніколаєнка щодо перенесення робочих днів. Крім того, з 31 грудня по 9 січня включно адмінперсонал ННІ та факультетів чергуватиме в гуртожитках та навчальних корпусах. На період святкових та вихідних днів визначено графік чергування служб головного енергетика та головного механіка, посилено охорону усіх об’єктів. 

 
Вчений секретар Оксана Барановська додала, що науково-педагогічні працівники працюватимуть над поліпшенням навчально-методичного забезпечення за індивідуальним графіком.
 
 
Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша наголосив, що на сайтах кафедр мають бути розміщені завдання для студентів на період канікул. Окрім того, проректор повідомив про те, що протягом січня відбудуться декілька семінарів та круглих столів, присвячених формуванню стратегії оцінювання і контролю якості знань студентів. 
 
 
Ректор університету Станіслав Ніколаєнко повідомив, що у січні заплановане навчання керівників структурних підрозділів університету. Наразі готується відповідна програма, яка передбачатиме розгляд та обговорення сучасного законодавства і змін до нього, формування бюджету, забезпечення якості освіти, оформлення документації проведення наукових досліджень, планування та стилю роботи, стратегії управління, а також профорієнтацію. За словами ректора, аналогічні заходи повинні бути проведені на факультетах та ННІ. Крім того, Станіслав Ніколаєнко зазначив, що протягом січня заплановані відвідування керівниками наших структурних підрозділів Київського національного торговельно-економічного університету, Київського національного університету імені Т. Шевченка та Національного технічного  університету «КПІ» для обміну досвідом.
 
 
Також очільник  університету  акцентував увагу  і на необхідності мати на кожній кафедрі перелік базових шкіл для проведення профорієнтаційної роботи.
 
 
 
 
 
Станіслав Ніколаєнко проінформував членів ректорату про результати зустрічей з керівництвом Міносвіти, Мінфіну, народними депутатами України, що стосувалися державного бюджету. За його словами, у 2015 році бюджетне фінансування університету планується на рівні цього року. Однак при цьому видатки  на електроенергію і водопостачання суттєво зросли і мають тенденцію до збільшення. Ректор висловив занепокоєння і з приводу встановленого міністерством обмеження оплати праці. Вона не повинна перевищувати сім мінімальних заробітних плат. Якщо ці новації будуть введені в дію, то 1066 професорів та доцентів, які працюють в нашому університеті, отримуватимуть меншу зарплатню. Керівництво вишу вживає всіх необхідних заходів, аби поліпшити ситуацію.
 
Ольга Наконечна,
Валентин Обрамбальский
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook