Навчальні лабораторії факультету ІТ чекають студентство – результати перевірки готовності до очного навчання

27 лютого 2023 року

Відповідно до графіку освітнього процесу затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. № 897, з 6 березня поточного року студенти 1 і 4 курсів ОС Бакалавр та першого року навчання ОС Магістр розпочинають заняття в очному форматі.
Так, 27 лютого 2023 року комісія у складі директора бібліотеки НУБІП України Тетяни Кіщак та заступників декана Наталії Клименко та Валентини Корольчук перевірила готовність навчальних лабораторій факультету інформаційних технологій.

Комісія у супроводі завідувача кафедри інформаційних систем і технологій Михайла Швиденка, завідувача кафедри комп’ютерних систем, мереж і кібербезпеки Дмитра Касаткіна, завідувачів та співробітників навчальних лабораторій Сергія Саяпіна та Таїсії Саяпіної здійснили огляд лабораторій та представили комісії позиції, що підтверджують повну готовність лабораторій до використання в освітньому процесі.

З особливою увагою члени комісії розглядали які практично-орієнтовані навички, фахові компетентності та програмні результати навчання формуються відповідними освітніми компонентами саме в навчальних лабораторіях.

Окремо увага членів комісії була акцентована на наявності відповідних журналів з інструктажу по забезпеченні вимог охорони праці та правил пожежної безпеки, на наявності інструкцій щодо забезпечення санітарно-епідеміологічних вимог в період пандемії та наявності алгоритмів та вказівників щодо порядку дій при сигналі «Повітряна тривога».

Комісія могла познайомитися з специфічним програмним забезпеченням, що використовується в освітньому процесі, перевірити роботу цікавого обладнання, переконатися в обладнанні лабораторій мультимедійною технікою. У всіх навчальних класах було наявне методичне забезпечення для дисциплін, які викладаються у відповідних лабораторіях.

 

Очевидно, що всі 12 навчальних лабораторій кафедр факультету готові зустріти студентів очно та залучити їх до виконання лабораторних та курсових робіт, надати високий рівень роботи з специфічним обладнанням та групової творчої роботи. А колектив факультету, відповідно, готовий до роботи зі студентами в очному форматі. Тож, працюємо: наполегливо, командно, системно, а результати нашої роботи – у задоволеності наших студентів та схвальних відгуках роботодавців.


Наталія Клименко, заступник декана
факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook