Відкрите практичне заняття ас. Щербак Т.М.

24 лютого 2023 року
кафедра вищої та прикладної математики

       

                 17 лютого 2023 року, згідно з графіком, ас. Щербак Т.М. проведено відкрите заняття з дисципліни «Вища математика»  за темою  «Екстремум функції однієї змінної, точки перегину і асимптоти»  для студентів спеціальності 208 «Агроінженерія». Це перше відкрите заняття Тетяни Миколаївни на кафедрі, за її словами «дебютне».

 

                            За темою практичного заняття підібрано теоретичний матеріал, схеми, наочні приклади, що дозволило зберегти увагу слухачів протягом усього заняття. Розкрито основні положення, суть та алгоритм дій. Студенти демонстрували зацікавленість матеріалом, активно включалися в обговорення нагальних питань та виконували приклади на інтерактивній дошці в режимі Zoom конференції.

 

                         При обговоренні відкритого заняття  ас. Щербак Т. М.  зазначено  фаховість  викладача,  відповідність  сучасним  вимогам  та  тенденціям   щодо  організації навчального процесу, спрямованість на набуття студентами фахових компетентностей.
                         Згідно з рішенням кафедри вищої та прикладної математики заняття ас. Щербак Т.М. проведено на достатньому науково-методичному рівні.

                                                                                                        

                                                                                                                 Людмила Панталієнко

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook