Студентський волонтерський рух продовжує збір допомоги бійцям АТО

26 грудня 2014 року

 Започаткований нещодавно Всеукраїнський студентський волонтерський рух невпинно реалізує свою головну мету – допомагати Збройним Силам України. Нагадуємо, що 24 грудня було організовано  це громадське об’єднання. Тоді ж з цієї нагоди у Центральному будинку офіцерів відбулася його урочиста презентація, на яку зібралися більш, ніж п’ять сотень небайдужих студентів з усіх куточків України. Ініціатива студентства була підтримана керівниками найбільших вишів, зокрема ректором нашого університету Станіславом Ніколаєнком

Наступного ж дня волонтери приступили до виконання своєї місії. Вони зібрали і відправили черговий гуманітарний конвой на передову – теплі речі та продукти харчування. У волонтерський рух вливаються і учнывська молодь столиці. Вони вже приготували новорічні подарунки для своїх ровесників, які, в силу прикрих обставин, не можуть повноцінно відчути справжнє свято. Як повідомила координатор руху Марія Митрофаненко, вона та її однодумці роблять усе, аби зібрані подарунки та малюнки потрапили адресатам якомога швидше.
 
Студенти-волонтери висловлюють глибоку вдячність керівництву університету та департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації за надану допомогу в створенні, організації  руху і підтримку його благородних дій. А ще – запрошують усіх долучитися до волонтерства.
 
Ольга Наконечна
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook