Відкрита лекція доцента кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Ірини Сидоренко з дисципліни «Ландшафтна архітектура»

22 лютого 2023 року
Київ

22 лютого 2023 року, на третій парі відбулася відкрита онлайн лекція кандидата біологічних наук, доцента кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Ірини Сидоренко з дисципліни «Ландшафтна архітектура» для студентів денної форми навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 206 - Садово-паркове господарство на тему «Особливості зорового сприйняття на території паркових об’єктів».

Лекція була присвячена вивченню особливостей зорового сприйняття на території паркових ландшафтів. У ході викладання матеріалу розглядалась залежність сприйняття паркових територій відповідно до різних вікових і соціальних груп. Також аналізувались лінійні розміри шляху залежно від швидкості пересування відвідувачів парковими територіями, вплив оптичних можливостей зору і їх меж на сприйняття картин паркових ландшафтів. Зроблено висновки щодо закономірностей зорового сприйняття абсолютних розмірів на території паркових об’єктів та їх значення для враження спостерігача про масштаб просторів і споруд залежно від характеру навколишнього середовища.

Лекція була проведена на високому навчально-методичному рівні із застосуванням мультимедійних технологій, структурована за планом, містить пояснення нових понять і термінів, ілюстрована схемами, рисунками, графічними та фотоматеріалами, які презентують практичне застосування викладеного матеріалу.

Олена Колесніченко,
завідувач кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну,
доктор біологічних наук, професор
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook