Профорієнтаційна робота з випускниками усвідомлений вибір майбутньої професії

22 лютого 2023 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності

 Викладачі кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності на чолі із завідувачем кафедри д.б.н. Клепко А.В., замісником декана факультету захисту рослин, біотехнології та екології, доцентом Бондарь В.І., доцентом Кудрявицькою А.М., старшим викладачем Сальніковою А.В. провели онлайн зустріч із випускниками КЗ КМР «Кагарлицький ліцей №1». Це вже друга зустріч наших викладачів у рамках співпраці між ліцеєм та НУБіП України з приводу профорієнтаційної роботи з учнями старших класів.
Випускникам слід формувати готовність до обґрунтованого вибору професії та планування перспектив отримання подальшої освіти. А також розвивати здібності до аналізу сучасного ринку праці через засвоєння понять, що належать до планування професійної діяльності ринок праці, професійна кар’єра, компетентність, професійна мобільність тощо.
Під час зустрічі випускники дізналися про переваги навчання у НУБіП України, про співпрацю з університетами інших держав, про програму подвійних дипломів, перспективи працевлаштування.
Замдекана Бондарь В.І. надала інформацію для майбутніх вступників, щодо минулорічного прохідного балу на бюджет, ліцензійний обсяг, вартість навчання. Завідувачка кафедри А.В. Клепко більш детально зупинилася на підготовчих курсах для вступу в НУБіП України, участі у Всеукраїнській олімпіаді у НУБіП України, яка дозволить додатково перевірити свій рівень знань перед складанням Національного мультипредметного тесту, який буде основним критерієм у вступній кампанії 2023 року.
Сальнікова А.В., Кудрявицька А.М. запропонували учням завітати на «День відкритих дверей» до нашого університету і дізнатися більше інформації про перспективи навчання в НУБіП України.
Випускники активно долучилися до обговорення, задавали питання, цікавилися організаційними заходами у навчанні, і дозвіллі студентів, проживанням студентів у гуртожитках. Наостанок, сторони домовилися про подальшу співпрацю, побажали випускникам плідного успішного навчання, впевнено прагнути, ніколи не сумніватися в собі та дорожити своєю мрією, Мирного неба всім нам!

 


Клепко А.В., Бондарь В.І.,
Кудрявицька А.М., Сальнікова А.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook