Важливі питання життєдіяльності поточного семестру у полі зору вченої ради факультету ветеринарної медицини

22 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності колективу у поточному семестрі.

 

   Декан проінформував членів вченої ради про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, пройдено акридитацію освітньо-професійних програм. Активно працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Відбулося виїздне засідання науково-педагогічних працівників факультету до Інституту ветеринарної медицини НААН з метою організації спільних освітньо-наукових проектів. Обговорюється візит міжнародних експертів щодо організації проведення передакредитаційної експертизи факультету. Активно готуємся до Дня відкритих дверей на факультеті, проведення якого заплановано на 24 лютого 2023 року. Співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Відповідно до оголошеного конкурсу на заміщення посад завідувачів кафедр: акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин; анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка; хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка було заслухано претендентів на заміщення вказаних посад і проведено процедуру таємного голосування. За результатами таємного голосування вчена рада факультету рекомендує вченій раді університету до обрання на посаду завідувача кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин – доцента Олександра Вальчука, анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка – професора Олега Мельника, хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка – професора Миколу Малюка.

   Було заслухано інформацію завідувачів кафедр щодо результати проведеної їх колективом профорієнтаційної роботи у січні-лютому. Завідувачі кафедр зазначили, що дана робота проводиться кожним науково-педагогічним працівником і співробітником кафедри і знаходиться на особистому контролі.

   Заступник декана доцент Юрій Жук доповів про результативності зимової заліково-екзаменаційної сесії. Відбулося жваве обговорення цього питання. Результати зимової заліково-екзаменаційної сесії 2022-2023н.р. схвалено.

   Про інформаційну навчально-наукову та патріотично-виховну складову у соціальних мережах доповів заступник декана Тарас Савчук. Він наголосив на активній участі кожного науково-педагогічного працівника в поширенні інформації в соціальних мережах з метою популяризації університету, факультету, галузі знань «Ветеринарна медицина» та залученні абітурієнтів на навчання в нашому Університеті.

   Звіт за результатами стажування в університетах Польщі (Ворцлава Варшави, Любліна, Миколи Коперника в Туруні) представили професор Олег Мельник і старший викладач Олександр Шупик.

   Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови - професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура. Вчена рада факультету затвердила план видань навчальної і наукової літератури на 2023 рік.

   У підсумку, декан Микола Цвіліховський наголосив на організованому проведені освітнього процесу. Кожний співробітник факультету зобов’язаний й надалі активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи і забезпечити високу результативність вступної компанії. Відповідально підійти до організації Дня відкритих дверей на факультеті, який запланований на 24 лютого 2023 року.

Декан побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Слава Україні!

Секретар вченої ради,
доцент Жана Стегней

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook