Проведена відкрита лекція з дисципліни «Статистика» на тему "Статистичне спостереження"

16 лютого 2023, 14:00

Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 24.01.2023 року №41 та затвердженого графіку проведення відкритих лекцій, 16 лютого 2023 р. на 3 парі в режимі онлайн-конференції відбулося лекційне зайняття доцента кафедри статистики та економічного аналізу Гузя Михайла Михайловича з дисципліни «Статистика» на тему «Статистичне спостереження» для студентів 1 курсу спеціальності 071 –Облік і оподаткування.

На лекції було розглянуто один із головних статистичних методів та перший етап статистичного дослідження – статистичне спостереження. Розглядалися основні вимоги до проведення статистичного спостереження, його форми види та способи проведення. Детально розглянуто формування програми і плану статистичного спостереження

  

  

На лекції було продемонстровано складання та подання електронної статистичної звітності з використанням програм для формування звітності.

 

Відкрите лекційне заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеному відповідно до робочої програми. Під час заняття Гузь М.М. використовував наочний мультимедійний матеріал для підвищення рівня засвоєння знань студентами, проявив вміння зацікавити студентів прикладами. Загалом заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів і отримало схвальні відгуки.

 

 

Доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Леся Воляк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook