Юристи відокремлених підрозділів прозвітували про діяльність за поточний рік

23 грудня 2014 року

     23 грудня відбулася зініційована проректором з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимиром Курилом нарада з юристами відокремлених підрозділів університету. На ній були заслухані звіти про проведену правову роботу у 2014 році.

     За їх результатами Володимиром Курилом та начальником юридичного відділу Андрієм Бовом надано рекомендації та обговорено шляхи вирішення тих проблем, які на сьогодні існують, зокрема, у навчально-дослідних господарствах НУБіП України. По-перше, юристам відокремлених підрозділів слід більш ефективно вести претензійно-позовну діяльність. Йдеться про необхідність своєчасно виставляти претензії з метою досудового врегулювання спору. При потребі слід подавати справу до суду. Також необхідно привести у відповідність або, в разі відсутності, розробити положення про порядок ведення претензійної та договірної роботи. 

     Під час наради наголошувалося на здійсненні юристами відокремлених підрозділів контролю за дотриманням процедури оформлення державних актів на право постійного користування земельними ділянками.
     За словами Андрія Бови, покращити роботу юридичних працівників можна за допомогою підвищення кваліфікації та оперативного доступу до нормативних баз. А Володимир Курило додав, що цьому сприятиме і матеріальне стимулювання самих співробітників.


Андрій Бова,
начальник юридичного відділу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook