Вітаємо з Днем енергетика!

22 грудня 2014 року

 Символічно, що свято відзначається 22 грудня - у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста раніше запалюють вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, робота яких - дарувати людям світло і тепло.

 
Енергетика - це галузь, де велике невіддільне від малого. Розпочавшись з маленької лампочки, вона сьогодні стала одним з глобальних чинників розвитку людства. Вона вхожа в кожен будинок і є рушійною силою потужних виробництв. Про неї говорять з найвищих трибун і в маленьких дворах. Вся грандіозна сила великої енергетики створена для людини. І творять її виключно люди. Це їхня праця змушує працювати складний технологічний організм з сотнями сердець-електростанцій.
 
Завдяки відданості професії, майстерності, любові енергетикам вдається вирішувати багато проблем сьогоднішнього дня і з упевненістю дивитися в день завтрашній. Тільки спільними зусиллями – викладачів, студентів, випускників – працівників галузі - ми зможемо зробити нашу країну процвітаючою.
 
Всі покоління енергетиків гідно продовжують традиції своїх попередників та вчителів. Ми пам'ятаємо історію, спираємося на минуле в сьогоденні і беремо досвід для майбутнього. 
 
Сьогодні ми адресуємо всім особливі слова вдячності за самовіддану та чесну працю. Прийміть від енергетиків найщиріші побажання творчості на ниві освіти,  міцного здоров'я, щастя та довголіття!
 
Директор ННІ енергетики і автоматики,
Володимир Козирський
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook