Україна – понад усе!

21 грудня 2014 року

     Грудневими днями в актовій залі Ірпінського економічного коледжу відбувся патріотичний захід «Україна – понад усе!». Підготовлений і проведений на високому рівні захід став вивченням політичних та суспільних змін в українському суспільстві, теми єдності народу України та цілісності її території, розмов зі студентською молоддю про патріотизм, мужність і героїзм в ім’я свободи, незалежності та демократичного розвитку нашої держави, єдності українського народу і одвічне прагнення до незалежності....

 

    На зустріч зі студентською молоддю були запрошені: Дмитрук Анастасія – поетеса, учасниця Майдану, автор вірша «Никогда мы не будем братьями...»; Компаніченко Тарас – кобзар, заслужений артист України, мистецтвознавець, Плешко Максим - політолог, українознавець, кандидат філософських наук, керуючий справами виконкому Ірпінської міської ради; Мельниченко Роман – психолог, священник, учасник Майдану.

          

      

     Учасники зустрічі з видатними особистостями України вшанували пам’ять тих, хто зробив нашу країну іншою. Їх вчинки не будуть забуті ніколи. Україна змінилася. Настала нова її історична віха.. Про це треба пам’ятати завжди!

Сергій Іванович Михайлов,
директор Ірпінського економічного коледжу


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook