Результати ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови

17 січня 2023 року
Уже третій рік поспіль відбувається Всеукраїнський відкритий марафон з української мови організований ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та освітньою компанією HUMAN.
До участі запрошувались учні закладів загальної середньої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Марафон проходив з 11 листопада по 4 грудня 2022 року у чотири етапи:

ü  Етап I – Культура слова. Лексикологія, фразеологія;

ü  Етап II – Граматика. Синтаксис, морфологія, словотворення;

ü  Етап III – Правопис. Орфографія, пунктуація, фонетика, орфоепія;

ü  Етап IV– Робота з текстом.
З-понад 34 тисяч учасників, які зареєструвалися для участі в марафоні, 10 362 учасника виконали завдання чотирьох етапів марафону.
Студенти нашого коледжу не стояли осторонь та взяли участь у ІII Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови, що дало можливість перевірити свої знання з української мови та позмагатися зі своїми однолітками з усієї країни. Вони виконали завдання 4 етапів марафону та дійшли до фіналу, отримавши сертифікати.
Фіналістами марафону серед наших студентів стали: Кравчук Каріна, Лютова Ірина, Гороімчук Сніжана. Дякуємо їм за стійку мотивацію й свідоме прагнення до вивчення української мови.
Фіналістів та переможців мовного марафону привітала заступник директора освітньої платформи HUMAN Школа та член організаційного комітету ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови Вікторія Савенець. Вона зазначила, що фінішу дісталися найвитриваліші та найцілеспрямованіші учасники, які успішно пройшли всі етапи марафону, підтвердили свої знання української мови.

Шануймо мову! Любімо Україну!

 

 

Іванна ГЕТМАНЬЧИК,
заступник директора з виховної роботи

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook