ПІДГОТОВКА ДО НМТ - 2023 З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ НА ПІДГОТОВЧИХ КУРСАХ У БОЯРСЬКОМУ ФК НУБІП УКРАЇНИ

9 січня 2023 року

Зовнішнє незалежне оцінювання з іноземних мов – серед найважливіших видів тестувань, які щороку учні шкіл та здобувачі освіти других курсів Боярського ФК НУБіП України складають тестування для отримання повної загальної середньої освіти.

Програма зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови створена з урахуванням основних положень Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти, рівнів навчальних досягнень, визначених у чинних програмах з іноземних мов для освітніх навчальних закладів України, що відповідають Загальноєвропейським рекомендаціям з мовної освіти (В1 – для рівня стандарт, В2 – для профільного рівня).

Як і минулого року, цьогоріч на здобувачів освіти коледжу чекає вже звичний формат тестування –національне мультипредметне тестування, серед предметів на вибір є й іноземні мови.

При підготовці до складання тестування часом можуть виникати запитання: як не розгубитись; на що звернути увагу; до чого докласти максимум зусиль? Англійська мова не є рідною для здобувачів освіти, а тому опанувати всі її особливості самостійно є дуже непростим завданням. Саме на підготовчих курсах з англійської мови викладачі коледжу вдало поєднують різні методи та підходи у вивченні мови, систематизують знання, допомагають вдосконалити навички аудіювання, письма, читання, та використання мови.

Заняття проходять в онлайн-режимі в синхронному та асинхронному форматах за допомогою освітньої платформи Google Classroom та відеоконференції Google Meet. Викладачі зосереджують роботу над використанням ефективних педагогічних технологій, за допомогою яких здобувачі освіти отримують хороші знання, розвивають свої вміння та навички. На заняттях з підготовки використовується метод кейс-навчання, метод Гарольда Пальмера, аудіо-візуальний метод, комунікативний та інші, які можуть мотивувати здобувачів освіти до вивчення та покращення володіння іноземними мовами.

Підготовка до іспиту потребує особливої уваги та значну кількість часу, але результат не змусить довго чекати – Ви отримаєте високий бал та можливість перспективного майбутнього, яке відкриє перед Вами англійська мова, адже зараз неможливо уявити своє майбутнє без знання іноземної мови.

 

 

Ілона ПАШЕНЦЕВА,
викладач іноземної мови

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook