Благодійна акція-ярмарок «Посмакуй на славу – підтримай захисників держави!»

20 грудня 2014 року

   Викладачі та співробітники Ірпінського економічного коледжу організували благодійну акцію-ярмарок для допомоги захисникам України – учасникам АТО.

 

     Справжнім святом для всіх під час великої перерви видався продаж кулінарних виробів. Тут була випічка на всі смаки: торти, бутерброди, десерти, пиріжки, рогалики та навіть приготовлені за оригінальними рецептами козацький куліш і грузинський плов. Красиво і патріотично виглядали усі столи із стравами та солодощами!

     Члени колективу коледжу, батьки, гості таким чином долучились до благородної справи. Результат видався хороший: гарний настрій, доброзичлива атмосфера і ситість учасників та зібрані кошти, які будуть перераховані на потреби бійців-учасників АТО на сході України, що самовіддано захищають мир і свободу у нашій державі.

     Нагадаємо, ще в листопаді студенти коледжу, у тому числі і члени студентської ради, відвідали наших поранених бійців із зони АТО, які перебувають на лікуванні в Ірпінському військовому шпиталі.

     Воїнам були передані предмети першої необхідності, речі, придбані за кошти, зібрані студентами під час проведення ярмарку, вечора відпочинку, акції «Підтримай воїнів». Зустріч студентів-волонтерів із бійцями була хвилюючою і до щему в серці проникливою.

     Студентська рада коледжу щиро дякує всім, хто не залишається осторонь благочинних акцій  і вклав свою лепту у справу підтримки наших захисників. Тільки добром і тільки разом можна робити нашу Україну єдиною!

Сергій Іванович Михайлов,
директор Ірпінського економічного коледжу

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook