Друге народження «Лісової казки»

19 грудня 2014 року
 Урочистим перерізанням символічної стрічки під гучні оплески ректор університету Станіслав Ніколаєнко відкрив «Лісову казку» – світлицю у гуртожитку №1. Ця подія стала своєрідним подарунком для студентів лісогосподарського факультету напередодні Дня Святого Миколая.  
 
 
Очільник університету щиросердечно привітав усіх із відкриттям «лісової казки», побажав творчих злетів та схвально відгукнувся про таку ініціативу. Звернувшись до студентства, викладачів, Станіслав Ніколаєнко зазначив, що ця світлиця –  символ не лише докладеної праці, а й відпочинку. Також ректор торкнувся надзвичайно важливих завдань, які сьогодні ставить перед собою університет. Це, насамперед, -  рішуче підвищити якість освіти, навести лад в університеті та повністю викорінити корупцію і нестатутні відносини.  
 
У другий день народження «лісової казки» Станіслав Ніколаєнко вручив представникам студентського самоврядування подарунки – шахмати і нарди. Вони, без сумніву, стануть в пригоді для організації дозвілля і відпочинку мешканців гуртожитку. В свою чергу, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида разом із деканами Олександром Балою та Сергієм Ковалевським подарували ректору лісову форму.
 
 
Урочистому відкриттю світлиці передували багато витрачених зусиль студентів та співробітників інституту. Серед причетних до її народження і відновлення – професори Віктор Мауер та Володимир Малюга
 
 
За словами Віктора Мельхіоровича, сьогодні, завдяки ректорату, студент, нарешті, став повноправним учасником навчально-виховного процесу. Тож закликав молодь скористатися цим та допомогти ректору зробити наш університет найкращим. А ще професор Мауер пригадав як вперше народжувалася «лісова казка». Свого часу  при ній діяло 17 студій та власна радіостудія! Студенти, не виходячи із гуртожитку, могли займатися у гуртках за інтересами, розвивати свої здібності. Приємно, що започатковані традиції знаходять своє продовження і серед нинішнього покоління. А Володимир Малюга подарував присутнім авторський вірш про значення його величності Лісу.
 
 
Слова вдячності колективу за відновлення світлиці висловив також директор Петро Лакида.
 
Ольга Наконечна
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook