У здобувачів ОП «Облік і аудит» успішно розпочався другий семестр 2022-2023 навчального року

13 лютого 2023 року

У понеділок 6 лютого, згідно графіка освітнього процесу, успішно стартував 2 (весняний) семестр 2022-2023 навчального року. До занять у дистанційному форматі приступили студенти економічного факультету різних освітніх програм освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» денної та заочної форм навчання, зокрема й освітньої програми «Облік і аудит» зі спеціальності «Облік і оподаткування».

 На минулому тижні відбулось засідання кафедри обліку та оподаткування, старостат і зустрічі кураторів з студентськими групами, де всі мали змогу ознайомитися з наказами щодо організації освітнього процесу в новому семестрі, зокрема, наказом «Про алгоритм дій учасників освітнього процесу для організованого 2 семестру 2022/2023 н.р.».

 


Передбачено, що для студентів на дистанційному навчанні заняття за розкладом відбуваються у онлайн форматі з використанням Webex, Zoom, Google Meet, практичні завдання, завдання до семінарських занять, проміжні контролі та самостійна робота організовуються через засоби електронних навчальних курсів на порталі Elearn, «хмарні» технології Google.

 


За результатами моніторингу відвідування, проведеного навчальним відділом спільно з деканатом економічного факультету, явка студентів на заняття склала в середньому 85 відсотків, незважаючи на нестабільність електропостачання у різних регіонах України.

 


Студентами заочної форми навчання 5-го курсу ОП «Облік і аудит» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» складено атестаційний екзамен.  

Розпочав роботу екзаменаційної комісії декан економічного факультету Анатолій Діброва, оголосивши наказ ректора Станіслава Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішної здачі іспиту.

 

Заступник декана економічного факультету Михайло Маршалок приєднався до вітальних слів, ознайомив студентів із регламентом проведення іспиту та обмеженням у часі 180 хвилинами.

 

 Голова комісії д.е.н., професор Надія Давиденко та комісія у складі: д.е.н., професор Інна Лазаришина, к.е.н., доцент Володимир Литвиненко, к.е.н., доцент Оксана Ганяйло перевірили завдання, залишивши в особистих кабінетах студентів коментарі щодо якості виконаних завдань.

Всі студенти успішно виконали кваліфікаційні завдання і отримали позитивні оцінки, які підтверджують отримані ними у НУБіП України фахові знання з фінансового та управлінського обліку, обліку і звітності в оподаткуванні, аудиту, аналізу господарської діяльності, фінансів, податкової системи.

 

 

Освіта під час війни не обмежується лише навчанням. Студенти потребують різноманітних освітніх можливостей, що включають в себе також  соціальну й емоційну підтримку.

Загалом, війна має значний негативний вплив на освіту, проте з відповідними зусиллями та підтримкою можна зменшити ці наслідки та допомогти випускникам у майбутньому. 

 

Бажаємо студентам ґрунтовних знань та успішних оцінок, викладачам – натхнення та завзяття, всім нам – мирного неба над головою та якнайшвидшої перемоги!

 

 

Олег Криворот, старший

викладач кафедри обліку та оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook