Продовжуємо співпрацю з Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина)

18 грудня 2014 року

 18 грудня до університету в рамках міжнародної магістерської програми «Адміністративний менеджмент»  завітав професор Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) Р. Шлаудерер

 
Під час візиту професор Шлаудерер зустрівся із ректором Станіславом Ніколаєнком. На зустрічі очільник вишу висловив підтримку функціонування такої програми та запевнив, що університет і надалі сприятиме розвитку двохсторонньої співпраці у цьому напрямку.
 
Міжнародну магістерську програму «Адміністративний менеджмент» започатковано НУБіП України спільно з університетом Вайєнштефан  ще  в 1998 році. І старт їй дала участь наших студентів в практичних програмах німецького вишу. А вже через чотири роки відбувся перший набір в магістратуру. За період співпраці між обома університетами близько 45 студентів взяли участь у практикантських програмах. Ще стільки ж стали випускниками міжнародного магістерського курсу в Німеччині. 
 
 
Також умовою співпраці є проведення для наших студентів щороку  щонайменше трьох тижневих семінарів з профільних дисциплін доцентами університету-партнера. На завершення кожного семінару проводиться перевірка знань. 
 
Власне з такою метою і прибув до НУБіП професор Шлаудерер. Наразі він проводить навчальний семінар зі студентами спеціальності «Адміністративний менеджмент». Потому відбудеться тестування з основних дисциплін.
 
Ольга Наконечна, 
Вадим Ткачук, 
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook