2-й семестр 2022-2023 навчального року розпочався

9 лютого 2023 року
6.02.2023р. розпочався новий семестр.  Опанував емоції і нервування в цей складний період – воєнного стану, нестабільного електропостачання – викладачі кафедри економіки приступили до навчального процесу.

 

К.е.н., доцент кафедри Віталій Нагорний розпочав семестр з викладання  лекційного  матеріалу для студентів економічного факультету: 6 лютого  на 2-й  парі для студентів  1 курсу  освітніх  програм Корпоративні фінанси і Фінанси і кредит лекцію з дисципліни Лідерство та управління кар’єрою на тему - Лідерство та ефективне управління.
 
7 лютого  на 5-й  парі для студентів  2-го  курсу 1-й групі спеціальності  Економіка  - лекцію з дисципліни "Соціальна відповідальність бізнесу" - на тему "Соціальна відповідальність як чинник стійкого розвитку".
 
 
Зі студентами  4-го економічного факультету розпочала працювати к.е.н., доцент кафедри Наталія Суліма. 
 
 
 
Старший викладач Лариса Коваленко розпочала семестр з проведення практичних заняттях в студентських групах економічного факультету з дисципліни «Лідерство і управління кар’єрою».
 
 
 
Студенти з зацікавленістю досліджують власні цінності і власну місію.
 
 
 
Викладачі кафедри проводять заняття на інших факультетах нашого університету. К.е.н. , доцент кафедри Олена Чередніченко розпочала знайомити студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з основними  економічними поняття і показниками.
 
 
 
К.е.н., доцент Олександр Балан розпочав свої заняття з дисципліни «Економіка, підприємництво та менеджмент» (блок – Підпрємництво) на агробіологічному факультеті.
 
 
 
К.е.н., доцент кафедри Тетяна Гуцул продовжує викладати «Еконоіку та організацію біотехнічних виробництв» (блок Економіка) для студентів 4-го курсу спеціальності 162 -   Біотехнології та біоінженерія.
 
 
Асистент кафедри Анна Якимовська познайомила студентів маркетологів з  дисципліною "Економіка підприємства". 
 
 
 
Зі студентами спеціальності Міжнародна економіка продовжує вивчення курсу "Економікс".
 
 
 
Викладачі кафедри економіки готові підтримати навчальний процес на високому рівні і підтримати студентів  в цей непростий період життя!
Подальших Вам успіхів, шановне студентство!
                                                                         Лариса Коваленко
                                                             Ст. викладач кафедри економіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook