Кафедра механіки розпочала навчальний семестр!

6 лютого 2023 року

        З 6 лютого 2023 року, відповідно до графіку освітнього процесу, розпочався у дистанційному форматі весняний семестр 2022-2023 навчального року.            

      Як завжди перед початком навчального семестру було проведено засідання кафедри механіки та зустріч наставників кафедри зі старостатами своїх академічних груп. Старости та наставники академічних груп відпрацювали як єдиний відлагоджений механізм - ВІДМІННО!

      Відслідковується чітка злагоджена робота між усіма учасниками навчального процесу – студентами, науково-педагогічними працівниками, завідувачем кафедри і деканатом.

 

      Вчасність початку занять та присутність на них викладачів і студентів в цей тяжкий для країни була час відмінною. У відсутніх (це стосується лише студентів) причини відсутності були різні, але головним чином пов’язані із відключенням електроенергії і неможливістю підключення до мережі Internet через слабкий, а часом і повністю відсутній зв’язок та електропостачання. Всі заняття розпочаті вчасно, за розкладом. Заздалегідь були створені посилання на онлайн-заняття. Паралельно у своїх чатах старости академічних груп повідомили наставників про присутніх, відсутніх і також причини відсутності студентів (всі тільки з поважних причин). Зі студентами, які не з’явилися на заняття, була проведена індивідуальна робота, з’ясовані причини та прийняті відповідні рішення для поліпшення ситуації в подальшому.

      А тому не дивлячись на всі складнощі сьогодення бажаємо всім учасникам освітнього процесу успішного навчального семестру та мирного неба! Чекаємо всіх наших студентів на лабораторних, практичних і лекційних заняттях в корпусах університету!

     

 

       Працюємо заради перемоги!

       З повагою колектив кафедри механіки!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook