Стажування викладачів кафедри в новому календарному році

1 лютого 2023, 18:40
НУБіП України

 

У період з 23 по 28 січня 2023 року на економічному факультеті НУБіП фахівцями з біржової справи було проведено курси підвищення кваліфікації для НПП, педагогічних працівників та здобувачів закладів вищої освіти аграрного профілю у дистанційному форматі.
Своїми враженнями щодо організації, самого навчального процесу поділилися учасники курсів − доценти кафедри вищої та прикладної математики Артемчук Л.М. та Цюпій Т.І.
У перший робочий день слухачів привітали ректор НУБіП України проф. Ніколаєнко С.М. та декан економічного факультету проф. Діброва А. Д. Упродовж навчального періоду слухачам курсів було представлено цікаві доповіді, надано можливість ознайомитись з сучасним станом, напрямками розвитку вітчизняного та світового ринків капіталу, організованих товарних ринків. Зокрема, на курсах було розглянуто ряд питань, зв’язаних з продовольчою безпекою України в умовах сучасних викликів, з особливостями ціноутворення на міжнародних ринках капіталу; висвітлювалась тематика щодо фундаментального та технічного аналізу на ринках капіталу та організованих товарних ринках; біржової торгівлі енергоресурсами у Європі та на Україні.
Дякуємо організаторам та фахівцям курсів з біржової справи за цікавий навчальний процес, змістовні доповіді, можливість використання відповідного матеріалу у подальшій роботі для студентів фахових спеціальностей.
 
                                                                                          
                                                                                              Тамара Цюпій
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook