PhD: крайня в 2022 році лекція в рамках співпраці з UGF

23 грудня 2022 року
Масовими ударами продовжує завдавати шкоди окупант критичній інфраструктурі України. А тому, наразі, досить важливою залишається підтримка ректорату НУБіП України не лише для НПП, а й для аспірантської спільноти та студентів.
  У рамках співпраці НУБіП України з проєктом «Ukraine Global Faculty» всі науковці Університету мають можливість дистанційно долучатись до лекцій міжнародного рівня: в онлайн-режимі та в режимі відеозапису.
  Для тих, хто ще не встиг зареєструватися в даному лекційному проєкті, можуть з легкістю це зробити на сайті: https://ugf.academy/. Всі учасники мають можливість у своєму особистому кабінеті обрати ті лекції, котрі їх найбільш цікавлять. Досить важливою є опція вибору мови (англійська чи українська). Також під час лекції всі учасники мають можливість в чаті ставити запитання.
 
  Поточний рік наближається до завершення, а в рамках проєкту «Ukraine Global Faculty» 23 грудня (початок о 1900) запланована крайня у 2022 році онлайн-лекція Raymond A. Lutzky "Creating Persuasive “Digital Moments”.
  У 2023 році завдяки співпраці НУБіП України з «Ukraine Global Faculty» вся наукова спільнота НУБіП України матиме можливість безкоштовно отримати цікавий та насичений освітній контент.
 
  Дякуємо ректорату за надану можливість та чекаємо всіх бажаючих 23 грудня (о 1900) для дистанційного підключення.
  Крокуємо до перемоги разом!
 
 
Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

    

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook