Участь викладачів кафедри будівництва у Міжнародній програмі підвищення кваліфікації «Створення сучасного електронного курсу на платформі MOODLE»

13 січня 2023 року
м. Київ

Співробітники кафедри будівництва, завідувач кафедри Євгеній Бакулін, професор Ігор Яковенко, старші викладачі Валентина Бакуліна, Євген Дмитренко і Олег Фесенко взяли участь у Міжнародній програмі підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів освіти «Створення сучасного електронного курсу на платформі MOODLE».


Ця програма була організована і проведена фахівцями проєкту «Україна – будівництво» за підтримки Технічного університету м. Любек, Німеччина (Technische Hochschule Lübeck).
Підвищення кваліфікації відбувалося з 14 листопада по 21 грудня 2022 року в режимі онлайн. Під час навчання було розглянуто такі теми:


1) Робота з курсом в Moodle
2) Формати курсу в Moodle
3) Елементи курсу в Moodle (загальні налаштування)
4) Елементи курсу в Moodle. Анкета. Вікі.
5) Глосарій в Moodle
6) Завдання в Moodle
7) Урок в Moodle
8) Зворотний звязок в Moodle
9) Вибір в Moodle
10) SCORM пакет в Moodle
11) Семінар в Moodle
12) Тест в Moodle


В результаті підвищення кваліфікації співробітники кафедри будівництва отримали загальні, ключові та професійні компетентності відповідно до Програми, зокрема професійно-педагогічні, соціально-громадянські, мовно-комунікативні та інформаційно-цифрові.
За підсумками Міжнародної програми учасники отримали іменні сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook