Позапланове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації

5 січня 2023, 10:53

  4 січня 2023 року відбулося перше в новому році засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке пройшло в онлайн форматі на платформі Webex.
  Завідувачка кафедри Валентина Культенко розпочала засідання зі складного та вимушеного питання: необхідності написання заяв всіма науково-педагогічними працівниками кафедри за власний рахунок терміном на три тижні, під час зимових канікул у студентів, в зв’язку з військовим станом.


  З 9 січня ц.р. науково-педагогічні працівники ідуть у відпустку за власний рахунок до 31 січня, а малозабезпечені працівники – у простій на три тижні. Тобто половину дефіциту перекриємо за рахунок економії на заробітній платі, а решту бере на себе університет. При цьому слід зазначити, що більшість університетів України дефіцит коштів перекривають за рахунок економії – зменшення заробітної плати, а НУБіП – залучаючи внутрішні резерви, захищає співробітників за рахунок спецфонду.
 Валентина Культенко повідомила, що ситуація, яка склалася це великий дефіцит бюджету саме тому, виникла необхідність прийняття керівництвом університету такого рішення. Це питання було обговорено і підтримано. Весь колектив кафедри з розумінням поставився до цієї ситуації, адже головне - це наша Перемога та Мир.
  Складні часи випали на нашу долю, але тримаймося! Поборемо і переможемо! Віримо в ЗСУ і щиро їм дякуємо!


Слава Україні та  її Героям!


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook