Аспіранти гуманітарно-педагогічного факультету взяли участь в VІ фестивалі освітнього лідерства «Clever»

24 вересня 2022, 17:07

 Аспіранти гуманітарно-педагогічного факультету спеціальностей 011 «Освітні, педагогічні науки», 015 «Професійна освіта», 032 «Історія та археологія», 033 «Філософія», 053 «Психологія» 24 вересня 2022 року взяли участь в VІ фестивалі освітнього лідерства «Clever», який був організованим навчально-науковим центром розвитку персоналу та лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка

Професійні медіатори, якість експертних думок, високий рівень дискусії ‒ постійні характеристики заходу. Основними тезами панельної дискусії «Нові сенси в освіті: бачення сьогодення і майбутнього», модератором якої була проф. Валерія Міляєва, стали: освіта є фундаментом перемоги; перемога починається в аудиторії; Україна стала центром людяності; в житті слід продукувати добро; викладання – це не тільки про знання, а й про життєствердну енергію.

Майстер-класи «Психологічне здоров’я викладача» (спікер О. Дячок), «Техніки залучення до навчання в час війни» (спікери: тренери Проєкту ПОРУЧ Н. Когутяк, В. Мицько), «5 діамантів онлайн навчання» (спікер: Н. Павлова, засновниця Студії керівників SmartTime) стануть не тільки змістовними компонентами в педагогічній діяльності, зразками стресостійкості, професійного виживання в кризових умовах, а й прикладами гасла: «ЗВО ‒ середовище безпеки!».
Щиро дякуємо організаторам (Валерії Міляєвій та Юлії Бреус) та співробітникам навчально-наукового центру розвитку персоналу та лідерства Київського університету імені Бориса Грінченко чудову та професійну модерацію!


Голова Ради аспірантів гуманітарно-педагогічного
Вікторія Шеховцова-Бурянова

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook